Edwardh heter jag och är en fena på datorer. Det sammanfattar mig ganska bra faktiskt. Men för att göra den här bloggen lite mer intressant ska jag berätta om mig själv och vad jag sysslar med lite mer djupgående. Mitt absolut största intresse är, som ni kanske redan förstått vid det här laget, datorer. Jag älskar datorer och inte bara själva datorerna utan även tekniken och hjärnan bakom. Man kan få en dator till att göra i princip vad som helst och det är precis det som jag älskar med datorer. Möjligheterna och friheten. Det är därför som det är datorer jag kommer att blogga om. Lite om sådant som kan vara bra att känna till när det kommer till datorer och dess underhållning. Program som kan vara bra att installera på sin dator och så vidare. Tanken med bloggen är att förmedla kunskap och fakta om datorer.

Vem är jag?

Lite om Edwardh

Vem är då jag? Jag är en 28-årig kille från Gävle som alltid gillat att pilla med datorer. Intresset för datorer svalnade inte för att jag blev äldre, snarare tvärtom. Mitt stora intresse gjorde att jag sedan sökte en universitetsutbildning i Sundsvall till programmerare. När jag var klar med min examen fick jag jobb direkt på ett stort IT-företag där jag idag arbetar som programmerare. Jag hjälper bland annat till att underhålla diverse datorsystem samt utvecklar även nya system åt olika företag. Jag arbetar som konsult kan man säga. Idag är jag bosatt i vår vackra huvudstad Stockholm och har bott här i snart 5 år.

Min fritid

Som programmerare och datafantast har jag egentligen inte så mycket fritid över till andra intressen. Jag arbetar ofta väldigt länge och får ibland även rycka in som jour ifall något viktigt system krånglar. När jag då väl är ledig från mitt jobb brukar jag ända sitta med datorn i högsta hugg och leka runt lite i systemen och försöka komma på nya lösningar på diverse problem. Det är som sagt datorer som är mitt stora intresse och det jag helst sysselsätter mig med. Självklart är jag ute och träffar vänner ibland men får jag välja sitter jag gärna med datorn. Datorn är min bästa vän kan man säga. Jag gillar att spåna på idéer och med hjälp av datorn se hur jag skulle kunna genomföra och förverkliga dessa. Det var lite kort information om mig och vad jag gör i livet. Se det som en liten introduktion till den här bloggen och dess huvudsakliga ämne, datorer.